0
Laks med couscous, hokkaido og spinat
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tænd ovnen på 220 grader 20-30 min. inden du starter. Sæt også gerne en elkedel over med vand. 

hokkaido græskarolivenolie, ekstra jomfrusort pebersalt
1 min.
Skær og bag græskar

Skær græskar i store tern eller både, og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Kom olivenolie, salt og peber på, og bag dem i 10-12 min.

ASC laks med skindSriracha sauce
4 min.
Bag fisken

Kom fisken i et ildfast fad med skindsiden nedad sammen med lidt olivenolie. Fordel halvdelen af sriracha-saucen henover kødsiden, og krydr med salt. Bag fisken i 8-10 min.

couscous
7 min.
Lav couscous

Kom couscous i en skål, og drys lidt salt henover. Dæk couscousen med kogende vand, og kom film henover. Lad skålen stå i 5 min.

græsk yoghurt, 10%Sriracha sauce
10 min.
Bland yoghurt-dressing

Bland yoghurt og resten af sriracha-saucen i en lille skål, og smag til med salt, peber og sukker.

12 min.
Bland dressing

Bland 1/2 spsk. eddike og 1/2 spsk. olie pr. kuvert. 

Smag til med salt, peber, sukker og sennep.

Kom dressingen over den færdige couscous, og vend også babyspinat og de bagte hokkaidostykker i.

 

20 min.
Anretning

Server den lune couscous salat til bagt laks og med yoghurt-dressing til.

Velbekomme!

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?