Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Du har lige lavet råkosten og de grønne kartofler, eller du har foodpreppet det tidligere på dagen.
Varm evt. de grønne kartofler med i ovnen, hvis du har foodpreppet dem tidligere.
Læg laksen i et ildfast fad med skindsiden nedad, krydr den med salt og peber på kødsiden, og bag den i ovnen i ca. 15 min.
Spis laksen og de grønne kartofler sammen med den ene bøtte råkost.
NB På billedet er retten vist med fiskefrikadeller, men du skal lave den med et stykke laks.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften