0

Laks med råkost og grønne kartofler - søndag uge 7

Fremgangsmåde

ASC laks med skind
Laks med råkost og grønne kartofler - søndag

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Du har lige lavet råkosten og de grønne kartofler, eller du har foodpreppet det tidligere på dagen.

Varm evt. de grønne kartofler med i ovnen, hvis du har foodpreppet dem tidligere. 

Krydr laksen på kødsiden med salt og peber, og steg den med skindsiden nedad i ovnen i ca. 15 min.

Spis laksen og de grønne kartofler sammen med den ene bøtte råkost. 

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.