0
Laksefarseret rødspættefilet på bund af spinat/tomatsauté og purløgssauce

Laksefarseret rødspættefilet på bund af spinat/tomatsauté og purløgssauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Læg fileterne ved siden af hinanden. Krydr dem med salt og peber. Skær laksen i tynde skiver, læg dem i ét lag ovenpå fileterne og rul dem sammen. Læg rullerne i et ovnfast fad. Tilsæt fond og hvidvin, overdæk med folie og damp fisken i en 180 grader varm ovn i 12-15 min.

Purløgssauce: Hæld væden fra fisken i en gryde og lad den koge ind til det halve. Tilsæt fløden og kog op igen. Jævn evt. med maizena. Smag til med salt og peber, og tilsæt lige før servering masser af hakket purløg.

Spinat/tomatsauté: Kernerne fra tomaterne fjernes og tomatkødet skæres i strimler. Løget hakkes meget fint. Smelt smørret i en gryde, tilsæt løg, tomat og spinat (frosne spinatblade kan også benyttes) og sautér det hele i ca. 1 minut til spinaten falder sammen. Krydr med salt og peber.

Server retten sammen med ovnstegte kartofler eller ris.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?