Nulstil dit kodeord



×

FiskeKasser

Frisk fisk - direkte fra havet til din hoveddør

Der er mange gode grunde til at spise fisk og med vores fiskekasser er det nemt. Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de nordjyske auktioner. Dine fordele:

  • Variation af fisk over sæsonen
  • Velsmagende og spændende opskrifter
  • En stor andel af fiskene er håndfileteret
  • Ingen ben i fiskene
  • En stor andel af fiskene er fanget med skånsomme fiskerimetoder
  • Gratis levering og ingen bindingsperiode

Fiskekasserne indeholder fisk og ikke tilbehøret til opskrifterne. Hvis du ønsker at se vores udvalg af måltidskasser, der indeholder alt til måltidet, så klik her

  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat

Basis

Uge 50
×

Basis

I Basispakken får du de mest velkendte danske spisefisk, der er udvalgt i forhold til sæson og kvalitet.

Der veksles mellem arter som kuller, lange, mørksej, torsk, rødspætte, ising, skrubbe, laks fra havbrug, ørred, bundgarnsmakrel (sommerspecialitet), hakket fiskekød samt fiskefond og fisk til fiskesuppe. Et par gange i løbet af sæsonen leveres hele flåede rødspætter.

Pakkestørrelser

Basispakken kan du få i størrelserne 400 g, 600 g og 1.200 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
Pakken med velkendte danske spisefisk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Se opskrift
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 125 kr 62 kr
400 g
4 1 151 kr 38 kr
600 g
6 1 233 kr 39 kr
1.200 g
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace

Luksus

Uge 50
×

Luksus

Luksuspakken indeholder sæsonens fileter af de lidt dyrere og eksklusive fisk, men vil også indeholde særligt gode udskæringer af Basispakkens fiskearter.

I Luksuspakken veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl.

Pakkestørrelser

Luksuspakken kan du få i størrelserne 400 g, 600 g, 900 g og 1.200 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
Pakken med lidt dyrere fisk eller gode udskæringer af Basispakkens fiskearter. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Se opskrift
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 160 kr 80 kr
400 g
4 1 197 kr 49 kr
600 g
6 1 258 kr 43 kr
900 g
8 1 308 kr 38 kr
1.200 g
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej
  • Skindstegt lyssej med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod Skindstegt lyssej med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod

LuksusPLUS

Uge 50
×

LuksusPLUS

LuksusPLUSpakken indeholder sæsonens fileter af de lidt dyrere og eksklusive fisk og nogle uger også specialiteter som f.eks. skaldyr.

I LuksusPLUSpakken veksles der mellem rødtunge, kulmule, havkat, havtaske, skærising, kuller, lange, torsk og fond til fiske-/hummersuppe m.m. Specialiteterne kan være jomfruhummer, krabbekløer, kammuslinger, frisk torskerogn, frisk stenbiderrogn, varmrøget laks, varmrøget makrel m.m.

Pakkestørrelser

Mini LuksusPLUS = ca. 400 g (og evt. en ekstra ting som plus)

LuksusPLUS = ca. 600 g (og evt. en ekstra ting som plus)

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
Pakken med de lidt dyrere fisk og nogle uger også specialiteter som f.eks. skaldyr. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Se opskrift
  • Skindstegt lyssej med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 182 kr 91 kr
400 g
4 1 246 kr 62 kr
600 g
  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat

Basis + Laks

Uge 50
×

Basis + Laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Basis og vores førsteklasses laksefileter med skind. 

Indeholder Basis i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Basis + Laks = 400 g Basis + 450 g laks
Basis + Laks = 600 g Basis + 600 g laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Pakken med fisk fra Basis og laks. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Se opskrift
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 230 kr 58 kr
Mini Basis
4 2 275 kr 34 kr
Basis
  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat

Basis + Øko laks

Uge 50
×

Basis + Øko laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Basis og vores førsteklasses øko laksefileter med skind.

Indeholder Basis eller Luksus i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Basis + Øko laks = 400 g Basis + 450 g øko laks
Basis + Øko laks = 600 g Basis + 600 g øko laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk økologisk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Pakken med fisk fra Basis og økologisk laks. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Se opskrift
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 243 kr 61 kr
Mini Basis
4 2 293 kr 37 kr
Basis
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace

Luksus + Laks

Uge 50
×

Luksus + Laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Luksus og vores førsteklasses laksefileter med skind.

Indeholder Luksus i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Luksus + Laks = 400 g Luksus + 450 g laks
Luksus + Laks = 600 g Luksus + 600 g laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Pakken med fisk fra Luksus og laks. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Se opskrift
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 254 kr 64 kr
Mini Luksus
4 2 321 kr 40 kr
Luksus
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace

Luksus + Øko laks

Uge 50
×

Luksus + Øko laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Luksus og vores førsteklasses øko laksefileter med skind. 

Indeholder Luksus i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Luksus + Øko laks = 400 g Luksus + 450 g øko laks
Luksus + Øko laks = 600 g Luksus + 600 g øko laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk økologisk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Pakken med fisk fra Luksus og økologisk laks. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Se opskrift
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 270 kr 68 kr
Mini Luksus
4 2 340 kr 42 kr
Luksus
  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace

2 gange om ugen

Uge 50
×

2 gange om ugen

2 gange om ugen giver mulighed for 2 måltider fisk om ugen, så du får den anbefalede mængde ifølge Sundhedsstyrelsen.

De 2 slags fisk kan holde sig i 2-3 dage, blot du sikrer en korrekt opbevaring. 2 gange om ugen er en kombination af de fisketyper, der kommer i Basis og Luksus. 

Pakkestørrelser

Lille 2 gange om ugen indeholder 2 x 400 g, mens Stor 2 gange om ugen indeholder 2 x 600 g.

Opskrift

Der medfølger altid to aktuelle opskrifter sammen med pakken. Opskrifterne mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
Pakken med fisketyperne fra Basis og Luksus. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Se opskrift
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Se opskrift
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Se opskrift
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 2 229 kr 57 kr
2 x 400 g
4 2 279 kr 35 kr
2 x 600 g
  • Ovnbagt torskefilet svøbt i timian/citron med tomatsauce og svampesauté Ovnbagt torskefilet svøbt i timian/citron med tomatsauce og svampesauté
  • Pandestegt skærisingfilet med perlebygsrisotto og mandelæbletopping Pandestegt skærisingfilet med perlebygsrisotto og mandelæbletopping

Skagen Classic

Uge 50
×

Skagen Classic

Skagen Classic er pakken hvor der skiftes mellem fileter af 3 klassiske fiskearter - rødtunge, rødspætte og torsk. Skagen Classic er således pakken med den mindste variation.

I perioder hvor der kan forekomme manglende landinger eller i perioder, hvor fisken gyder og er mager, kan vi udskifte de 3 klassikere med beslægtede fiskearter.

Pakkestørrelser

Skagen Classic kan du få i størrelserne 400 g og 600 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
Pakken hvor der skiftes mellem 3 klassiske fiskearter - rødtunge, rødspætte og torsk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Ovnbagt torskefilet svøbt i timian/citron med tomatsauce og svampesauté Se opskrift
  • Pandestegt skærisingfilet med perlebygsrisotto og mandelæbletopping Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 155 kr 78 kr
400 g
4 1 197 kr 49 kr
600 g
  • Ovnbagt kullerfilet med honningbagte rødbeder og æblekompot med peberrod Ovnbagt kullerfilet med honningbagte rødbeder og æblekompot med peberrod
  • Kartoffelporresuppe med mørksej Kartoffelporresuppe med mørksej

Skånsom pakke

Uge 50
×

Skånsom pakke

Den Skånsomme pakke vil kun indeholde fisk fra det som Skagenfood definerer som skånsomt fiskeri og opdræt samt økologiske hav- og dambrug. Læs Skagenfoods mening her

En del af fiskene i den Skånsomme pakke vil være MSC eller ASC mærket.

Læs mere om MSC her

Læs mere om ASC her

I den Skånsomme pakke vil der desuden være fisk, der er fanget af mindre fartøjer. Det kan eksempelvis være fisk fanget af snurrevodskuttere og linefangede fisk.

Pakkestørrelser

Skånsom pakke kan du få i størrelserne 400 g og 600 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
Pakken med fisk fra skånsomt fiskeri Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Ovnbagt kullerfilet med honningbagte rødbeder og æblekompot med peberrod Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 155 kr 78 kr
400 g
4 1 197 kr 49 kr
600 g
  • Havtaske stegt med rosmarin på kartoffelrøsti med rødvinsdressing Havtaske stegt med rosmarin på kartoffelrøsti med rødvinsdressing
  • Klassisk torsk med bacon, æg, rødbeder og sennepssauce Klassisk torsk med bacon, æg, rødbeder og sennepssauce

Fantasy

Uge 50
×

Fantasy

Fantasypakken er pakken med den største variation. Fantasypakken kan indeholde fisk såvel som skaldyr. Fisken kan være i filet, hel, flået el. skåret i skiver.

Pakken kan altså indeholde fisk med ben i.

Fantasypakken indeholder kendte fiskearter og fiskearter som knurhane, rødfisk, fjæsing, kammuslinger, havkat og eksotiske fisk som mahi mahi, dorade, blålange, hellefisk m.fl. 

Pakkestørrelser

Fantasy kan du få i størrelsen 400 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
Pakken med både sjældne og kendte landede fiskearter. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Havtaske stegt med rosmarin på kartoffelrøsti med rødvinsdressing Se opskrift
  • Klassisk torsk med bacon, æg, rødbeder og sennepssauce Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 182 kr 91 kr
400 g
  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace

SinglePakken

Uge 50
×

SinglePakken

I singlepakken er der 3 forskellige slags fisk. 2 forskellige slags frisk fisk til 2 aftensmåltider samt 1 frokostspecialitet som f.eks varmrøget laks, reje i lage, fiskefrikadeller eller hele røget makrel. I alt nok til 3 måltider.

Fisken til frokost kan variere mellem mange former for lækre røgede fiskespecialiteter til vores berømte hjemmelavede fiskefrikadeller.

Pakkestørrelser

SinglePakken indeholder 2 x 150-175 g frisk fisk og ca. 100-200 g frokostfisk (afhængig af indhold).

Opskrifter

Der medfølger altid aktuelle opskrifter sammen med pakken. Opskrifterne mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
Pakken med 3 forskellige slags frisk fisk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Se opskrift
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Se opskrift
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Se opskrift
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
1 3 159 kr 53 kr
525 g

Fisk med ben

Uge 50
×

Fisk med ben

Fisk med ben er pakken for dig, der vil have hele stykker fisk og som ikke er bange for ben.

Pakken kan indeholde hele stykker af rundfisk som f.eks. torsk, kuller, lange eller laks. Pakken kan også indeholde hele flåede fladfisk som f.eks. rødspætte, skrubbe, skærising eller ising.

Pakkestørrelser

Fisk med ben kan du få i størrelsen ca. 800 g.

Opskrift

Der medfølger ikke opskrift sammen med denne pakke.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Luk
Pakken med hele stykker fisk med ben i. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
4 1 152 kr 38 kr
800 g

Laks

×

Laks

Til dig, der elsker laks - og som gerne vil gøre et godt køb.

Laksen er fra norsk opdræt og altid af den bedste kvalitet og i den bedste trim.

Du får superflot laksekød med skind, der er lige til at tilberede.

Størrelse

Laks med skind, 4 stk., ca. 600 g

Laks med skind, 8 stk., ca. 1.200 g (KæmpeLAKS)

Fisk - og især fed fisk, indeholder bl.a. fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for.

Luk
Pakken med laks fra norsk opdræt. Læs mere
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
4 1 169 kr 42 kr
600 g
4 2 264 kr 33 kr
1.200 g
Øko

Øko laks

×

Øko laks

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet, ingen kunstige tilsætningsstoffer, ingen GMo foder og der er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

De økologiske laks har desuden bedre pladsforhold sammenlignet med konventionel opdræt.

Økologisk opdræt er en både dyrere og langsommere proces sammenlignet med konventionel opdræt. Men det giver til gengæld en lidt fastere og mindre fed konsistens.

Størrelse

Øko laks indeholder 4 stykker laks med skind, ca. 600 g.

Økologiske laks bliver kun i særlige tilfælde medicinsk behandlet og foderet er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve, end de konventionelt opdrættede laks.

Luk
Pakken med vores populære økologiske laks. Læs mere
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
4 1 219 kr 55 kr
600 g
  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace

Slank med fisk

Uge 50
×

Slank med fisk

En virkelig god pakke til dig, der vil have masser af fisk til en fornuftig pris.

Pakken indeholder 6 forskellige slags fisk, så det er nemt at planlægge månedens fiskemåltider.

De 5 slags fisk er ferske fileter og herudover indeholder pakken altid 2 stykker af den populære varmrøgede laks fra røgeriet i Skagen.

Slank med fisk indeholder 3 gange fersk fisk á 700 g, 2 gange fersk fisk á 350 g og 2 stk. varmrøget laks.

Luk
Pakken med 6 forskellige slags fisk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 50 Uge 51
  • Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter Se opskrift
  • Hokkaido-græskarsuppe med thailandsk rød karry og kokosmælk med bagt mørksej Se opskrift
  • Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat Se opskrift
  • Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert
4 4 563 kr 35 kr