0
Laksepakker med grønt
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

1 min.
Forberedelse

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.  

Skær skindet af laksen. Skær kota i tern.

Skær blomkål i små buketter, rengør porre, og skær den i tynde skiver. Skær peberfrugter i mundrette tern. Hak dild fint.

laksefilet med skindporrerød peberfrugtKota-ostdild
10 min.
Laksepakker

Læg 1 stykke stanniol pr. person op, der er store nok til, at du kan lukke dem som en pakke. Fordel grøntsagerne på stanniolstykkerne. Læg et stykke laks på hvert stykke, og fordel kotatern ovenpå. Drys med dild, salt og peber. Spray eller drys med lidt olie, inden du lukker pakkerne helt til.  

Bag laksepakkerne i 20 min. Tjek grøntsagerne, hvis de ikke er møre, så tag laksen ud, og giv grøntsagerne i pakkerne 5-10 min. ekstra.  

Airfryer tip:  
Tænd airfryeren på 180 grader. Tilbered laksepakkerne som i ovnen.  

30 min.
Snack grønt

Skræl gulerødder og skær dem ud i stave

35 min.
Anretning

Spis laksepakkerne, mens de er lune, og server snackgrønt til.

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?