0

Laksepaté med sauce verte

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rør laks sammen med mel, salt, peber, finthakket dild og lidt citronsaft. Kom laksefarsen i en lille form og bag den i en varm ovn ved 200º i ca 20 minutter. Stil herefter laksepatéen til afkøling.

Anret rucolasalat og lidt rødbedeblade på en tallerken. Skær laksepatéen i skiver og anret dem ovenpå.

Pynt med dild og citronskiver.

Sauce verte:

Bland yoghurt sammen med hakkede krydderurter og mayonnaise. Smag til med salt, peber og citronsaft og hæld dressingen ovenpå laksen. Server varm flute til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia