Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, saute og ris Pilaw ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteén og risen vendes. Karrysaucen lunes i en lille gryde.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LANGEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Saute: Bønner, rødløg, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Ris Pilaw: Løse ris, HØNSEFOND, løg, SMØR, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Karrysauce: HØNSEFOND, PISKEFLØDE, løg, karry, hvidløg, abrikoser tørrede, maizena, salt og peber.
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 344 kJ / 82 kcal
Fedt 0,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,00
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,8 g
Salt 0,0 g
Saute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 176 kJ / 42 kcal
Fedt 0,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,7 g
heraf sukkerarter 3,3 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 1,8 g
Salt 0,58 g
Ris Pilaw
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 528 kJ / 126 kcal 8
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
Kulhydrat 24,5 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 2,7 g
Salt 0,6 g
Karrysauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 529 kJ / 126 kcal
Fedt 11,6 g
heraf mættede fedtsyrer 7,4 g
Kulhydrat 4,4 g
heraf sukkerarter 1,7 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 1,1 g
Salt 0,83 g
Kundekommentarer ()