0

Lange med saute af bønner og rødløg samt karrysauce med abrikoser og ris Pilaw

Opskriften er udviklet af:
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, saute og ris Pilaw ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteén og risen vendes. Karrysaucen lunes i en lille gryde.

Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: LANGEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

 

Saute: Bønner, rødløg, rapsolie, salt og peber.

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

 

Ris Pilaw: Løse ris, HØNSEFOND, løg, SMØR, salt og peber.  

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.

 

Karrysauce: HØNSEFOND, PISKEFLØDE, løg, karry, hvidløg, abrikoser tørrede, maizena, salt og peber. 

Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.

  • Levering 28. november – bedst før 29. november
  • Levering 30. november - bedst før 1. december

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 344 kJ / 82 kcal

Fedt 0,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,00

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 19,8 g

Salt 0,0 g

 

 

 

 

 

Saute

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 176 kJ / 42 kcal

Fedt 0,7 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 5,7 g

heraf sukkerarter 3,3 g

Kostfibre 2,7 g

Protein 1,8 g

Salt 0,58 g

 

Ris Pilaw

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 528 kJ / 126 kcal 8

Fedt 1,7 g

heraf mættede fedtsyrer 0,9 g

Kulhydrat 24,5 g

heraf sukkerarter 0,5 g

Kostfibre 0,5 g

Protein 2,7 g

Salt 0,6 g

 

Karrysauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 529 kJ / 126 kcal

Fedt 11,6 g

heraf mættede fedtsyrer 7,4 g

Kulhydrat 4,4 g

heraf sukkerarter 1,7 g

Kostfibre 0,7 g

Protein 1,1 g

Salt 0,83 g

 

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?