Forvarm ovnen til 200 grader. Krydr fisken med salt på alle side og gem til senere.
Pil løget og hak det groft. Varm en kasserolle op ved middelhøj varme. Steg løget i 1 spsk. olie pr. person. i ca. 4 min. under omrøring til de er gyldne. Tilsæt tomatsovsen og varm det op. Smages til med salt og peber og gemmes til senere.
Skyl basilikummen og spinaten grundigt og afdryp for vand. Pil bladene fra stilken på basilikummen, hak dem fint og bland med 2 spsk. olivenolie og lidt salt.
Hæld lidt tomatsovs i bunden af et ildfast fad, (fadet skal passe i størrelse ift. hvor mange der spiser.). Tilsæt herefter ingredienserne i følgende rækkefølge: lasagneplader, tomatsovs, halvdelen af spinaten, bechamelsauce. Gentag dette to gange og fordel fisken i det tredje lag og afslut med et lag lasagneplader, tomatsovs, strimlet mozzarella (hvor væden er hældt fra) og halvdelen af pestoen.
Bag lasagnen i ca. 30 min., indtil osten har fået en gylden farve og at pastapladerne ikke giver modstand, når man stikker en kniv igennem lasagnen. Lad gerne lasagnen hvile lidt før den serveres, så den kan sætte sig lidt.
Vend resten af spinaten i den resterende pesto og smag til med lidt eddike, salt og peber.
Servér lasagnen med salaten ved siden.
Kundekommentarer ()