Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær auberginen ud i super tynde skiver på ca. 2 mm, og drys dem med lidt fint salt. Lad dem salte i 10 min.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Hak løg og hvidløg fint, og riv muskatnøden fint.
Kom 1/2 spsk. olie pr. person på en varm pande, og steg løg, hvidløg og revet muskat på panden i 3 min. Kom den skyllede og drænede spinat på panden, og lad den stege med i 1-2 min. Tilsæt mælk og mascarpone til panden, og rør rundt i 1 min. Smag til med salt og peber.
Knug overskydende vand fra de letsaltede auberginer.
Skær fisken i tern på ca. 3 x 3 cm.
Smør et fad med olie. Fordel halvdelen af aubergineskiverne i bunden, læg halvdelen af fiskestykkerne på auberginen, og kom halvdelen af spinatsovsen ovenpå. Fordel de sidste aubergineskiver, de sidste fisketern og resten af spinatsovsen ovenpå. Skær mozzarellaen i tynde skiver, og læg dem på toppen.
Bag lasagnen i 20-25 min., til den har fået en gylden overflade.
Skræl gulerødderne.
Skær så gulerødder, agurk og peberfrugt i stænger til gnavegrønt.
1 portion lasagne serveres med gnavegrønt.
Kundekommentarer ()