Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær auberginen i skiver, og pensl dem med 1 tsk. olivenolie pr. person. Bag dem i ovnen i 10 min., så de bliver en smule møre, og kan bruges som lasagneplader.
Riv gulerødder og pastinakker på den grove side af rivejernet. Skær champignonerne i tern. Skyl linserne i koldt vand.
Snit løg og hvidløg fint, og steg begge dele på en pande i 1 tsk. olivenolie pr. person, indtil løgene er klare. Kom alle øvrige grøntsager på sammen med linser og hakkede tomater.
Tilsæt krydderiet, 1/2 tsk. lys eddike (evt. balsamico) pr. person, 1/2 tsk. salt pr. person og peber efter smag, og lad retten stå og simre i 20 min., eller indtil linserne er møre.
Riv mozzarella.
Saml retten i et ovnfast fad. Skift mellem linsesovs, aubergineskiver og lidt revet mozzarella. Top lasagnen med det sidste mozzarella, og kom den ind i ovnen i ca. 30 min.
MK linsefyld krydderi indeholder: 50% grøntsagsbouillon, 25% tørret timian, 25% tørret oregano
Kundekommentarer ()