0
Linselasagne
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
1 t
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Knoldselleri, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
aubergine
1 min.
Aubergine

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skær auberginen i skiver, og pensl dem med 1 tsk. olivenolie pr. person. Bag dem i ovnen i 10 min., så de bliver en smule møre, og kan bruges som lasagneplader.

røde linserbelugalinserknoldsellerigulerodchampignonsløghvidløgflåede og hakkede tomaterMK linsefyld krydderi
5 min.
Linsesovs

Riv gulerødder og knoldselleri på den grove side af rivejernet. Skær champignonerne i tern. Skyl linserne i koldt vand.

Snit løg og hvidløg fint, og steg begge dele på en pande i 1 tsk. olivenolie pr. person, indtil løgene er klare. Kom alle øvrige grøntsager på sammen med linser og hakkede tomater. 

Tilsæt krydderiet, 1/2 tsk. lys eddike (evt. balsamico) pr. person, grøntsagsbouillon, 1/2 tsk salt pr. person og peber efter smag, og lad retten stå og simre i 20 min., eller indtil linserne er møre.

frisk mozzarella
30 min.
Saml lasagnen

Riv mozzarella.

Saml retten i et ovnfast fad. Skift mellem linsesovs, aubergineskiver og lidt revet mozzarella. Top lasagnen med det sidste mozzarella, og kom den ind i ovnen i ca. 30 min.

Bonusinfo

MK linsefyld krydderi indeholder: 50% grøntsagsbouillon, 25% tørret timian, 25% tørret oregano 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
535 kcal
Fedt:
18 g
heraf mættede fedtsyrer:
7 g
Kulhydrat:
50,8 g
heraf sukkerarter:
17,8 g
Kostfibre:
17,2 g
Protein:
33,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?