0

Løg pilaf med parmesan

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Sauter løg og hvidløg i smør ved svag varme i 5 min. Tilsæt ris og bouillon og rør indtil det koger. Dæmp varmen og kog uden låg 5 min, indtil risene har opsuget det meste af væsken. Læg låg på gryden og lad retten simre ved svag varme i 10 min. Tilsæt ærterne og rør rundt. Rør parmesan og persille i og server.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.