Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går igang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær squashen og guleroden i lange tynde stave.
Hak løget i tynde skiver.
Kom baconen i en kold gryde og varm den op ved middelhøj varme. Steg baconen i dens eget fedt i ca. 5 min. under omrøring, indtil det har fået godt med farve.
Slå æggene ud i en skål og rør det godt sammen med revet ost.
Kom grøntsagerne i baconen og steg dem i ca. 2 min. under omrøring.
Skru ned for varmen og tilsæt æggemassen.
Rør det godt rundt, indtil ægget begynder at sætte sig og danner en creme omkring grøntsagerne.
Smages til med salt og peber.
Servér carbonaren i dybe tallerkerner.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften