0

Lun kartoffelsalat med forårsløg, majs og rucolapesto

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, kog dem møre i saltet vand og hæld vandet fra. Hold dem lune under et viskestykke. Rens majsene og kog også dem møre i letsaltet vand 8-10 min. og køl dem lidt af under koldt vand. Skær kernerne fra kolben med en skarp kniv. Snit forårsløgene i tynde skrå skiver og bland dem med majs og kartofler. Kom rucola, pinjekerner, finthakket hvidløg, salt og peber i en blender og kør mens der hældes olivenolie på i en tynd stråle – konsistensen skal være tyk og cremet. Vend pestoen med kartoffelsalaten og smag til med salt og peber. Server til alle typer af fisk og kød.

Kommentarer og forslag til opskriften