0

Lun kartoffelsalat med løvstikkeolie, æbler og skalotteløg

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del løvstikken i stængler og blade. Skrub kartoflerne fri for jord og kog dem møre i letsaltet vand – kom løvstikkestænglerne ved som smagsgiver. Hæld vandet fra og lad dem køle let. Blend bladene med salt og peber og tilsæt olien lidt ad gangen til massen er ensartet og cremet. Skær æblekødet fra kernehuset, skær det i helt små tern og hak skalotteløget fint. Halver de lune kartofler og bland dem med løvstikkeolie, æbletern og skalotteløg. Smag til med salt og peber og server salaten som tilbehør til alle former for fisk og kød.

Kommentarer og forslag til opskriften