
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Skræl de søde kartofler, og skær dem i små tern. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og vend i olivenolie og salt. Bag de søde kartofler i ca. 20 minutter, eller indtil de er blevet mørke i kanterne.
Hak løg og hvidløg fint.
Varm en pande op med olie, og svits løg og hvidløg i 2-3 minutter. Svits derefter oksekød, krydderier og salt og peber i 3-4 minutter.
Snit spidskål fint, og skær avocado i skiver.
Kom honning i et lille glas og lun den i mikroovnen eller over et vandbad, og rør derefter chiliflager i.
Ved servering anrettes spidskål i bunden af skålen eller tallerkenen, kom derefter mexi-kød, bagt sød kartoffel, hytteost og avokadoskiver over kålen, og fordel en ske hot honey hen over det hele.
Kommentarer og forslag til opskriften