0

Lynstegte pak choi og slikærter med chili, lime og hvidløg

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Pil bladene af pak choi’en et for et og halver dem på langs. Skær efterfølgende bladene i 10 cm lange stykker på tværs. Giv hver slikært et skråsnit på midten og skær hvidløgsfed og chili i tynde skiver. Varm olien godt op - gerne i en wok, men ellers bare på panden – og kom pak choi i. Vend det et par gange og tilsæt så slikærter, hvidløg og chili. Pres limesaft henover og hæld sesamolie og soja på. Lad det hele lynstege et par min., til grøntsagerne er gennemvarme, men stadig sprøde, og smag til. Server straks til fx stegt svinekød, andebryst eller oksekød.

Kommentarer og forslag til opskriften