0

Lyssej med fyld af feta /peberfrugt, sellerisauté og krydderurtesauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
40 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk:

Skær peberfrugten i meget små tern og bland dem med fetaost. Krydr med friskkværnet peber efter behag. Lav et ikke gennemgående snit i fisken og fordel blandingen på "kødsiden" og læg fisken på skindsiden i et fad. Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Krydderurtesauce:

Sautér 1 finthakket skalotteløg i lidt olie i en gryde. Tilsæt vin og hønsefond og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og lad det igen reducere med 1/3 del. Smag til med salt, (saucen kan evt. jævnes med lidt maizena). Saucen blendes sammen med dild og persille indtil den bliver grønlig. Saucen varmes op igen.

Sellerisaute:

Skræl sellerien og skær selleriknold og rødløg i tern, sauté det i lidt olie på en pande i ca. 5 min. indtil ternene bliver gyldne. Krydr med salt og peber.

Server retten med små nye kartofler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?