0

Majroepuré i kokotter med hvidløg og dild

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl majroerne og skær dem i små stykker. Hak hvidløg og dild fint. Kom det hele i en gryde sammen med fløde, lidt revet muskat, salt og peber - kog indtil roerne er helt møre. Blend massen helt glat, smag til og fordel puréen i 4 smurte kokotter. Drys med parmesan og grill puréen i ovnen til overfladen er gylden. Kan serveres til alle typer kød, men fungerer rigtig godt til ristet fisk og bagt lam.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.