0
Makrel en papilotte med broccoli, nye løg og sweet chili

Makrel en papilotte med broccoli, nye løg og sweet chili

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
speltkerner
1 min.
Kog spelten

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.

broccolihvidløgnye løg
3 min.
Forbered grøntsagerne

Skær løget i kvarte, skyl broccolien og pluk den ud i mundrette buketter (Skræl også gerne noget af stokken og skær den ud i mundrette bidder) og hak hvidløget groft.

10 min.
Steg grøntsagerne

Forvarm ovnen til 140 grader varmluft.

Varm en pande op ved høj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under jævnlig omrøring, indtil de får lidt farve og bliver møre.

Krydr med salt og peber.

makrelfilet med skindSød chilisauce
20 min.
Lav pakkerne

Krydr fisken godt med salt.

Der skal bruges et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. person, ca. 35x35 cm. Fordel fisk, chilisauce og stegte grøntsager på bagepapirsstykkerne. Træk derefter alle siderne op omkring indholdet, og form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv. Læg pakkerne på et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden og ikke vælter. Bages i ca. 5 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm og begynder at flage.

cashewnødder
25 min.
Rist nødderne

Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen.

30 min.
Anretning

Åbn pakkerne, og top med de ristede nødder og citronsaft. Servér sammen med speltkernerne.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?