0

Marinerede grillede grøntsager

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Trim enderne og det yderst lag af forårsløgene. Halver squash og aubergine og skær begge dele i ½ cm tykke skiver. Pil rødløgene og skær enderne af, men bevar så meget af stokken som muligt, og skær dem i brede både. Vend alle grøntsagerne med olie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade. Grill dem under ovngrillen til de er let brankede i kanterne – vend flere gange undervejs. Pil hvidløgsfeddet, halver det og kom det i en gryde sammen med balsamico. Kog det sammen til væsken er halveret, tag gryden af blusset og kom så honning og olie ved. Fisk hvidløget op og smag til med peber. Vend de varme grillede grøntsager med dressingen og anret dem rustikt på et fad. Server som tilbehør til alle typer af kød.

Kommentarer og forslag til opskriften