0

Marineret svinemørbrad med råstegte kartofler og gulerodssalat

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Råstegte kartofler og gulerodssalat: Start med at skære kartoflerne i skiver. Hvis du har en gammel kniv med bølget skær - så brug den - det ser pænt ud. Kom kartoflerne i et Weberstyle grøntsagsfad og hæld en smule rapskimolie over kartoffelskiverne. NB - vent med at salte til skiverne er stegte. Skiverne skal stege ca. 20–30 minutter - til de er sprøde og har taget farve.

Mens kartoflerne steger, river du gulerødderne. Herefter blandes de med rosiner og cultura (yoghurt naturel kan også bruges).

Når tilbehøret er færdigt, kan du grille mørbraden.

Grillet mørbrad: Pak kødet ud og sørg for at folde mørbraden helt ud. Læg den udfoldede mørbrad på risten (som forinden er smurt med rapskimolie). Mørbraden skal grilles ca. 3½ minut på hver side.

Når mørbraden er færdig, skærer du den i passende skiver. Server den med kartoflerne og gulerodssalaten.

Jeg kommer lidt smeltet smør på kartoflerne - ellers virker de for tørre. Husk at salte kartoflerne med groft salt.

Velbekomme

-Meyer

Kommentarer og forslag til opskriften