Pil det yderste lag af forårsløget, og skyl det grundigt sammen med svampene og bønnespirerne. Hak alle grøntsagerne fint, og gem dem til senere.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge til nudlerne, og kog dem som angivet på pakken. Vend dem efterfølgende i et par dråber olie, så de ikke sætter sig fast.
Kom skysovsen op i en kasserolle, og varm den op sammen med kimchikrydderiet. Lige før servering, smages sovsen til med salt, peber og citronsaft.
Steg ægget på en varm pande i 1/2 spsk. olie pr. person, så hviden bliver sprød, og blommen stadig er "runny". Krydres med salt og peber.
Varm en pande eller wok op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 4 min. under omrøring. Smages til med salt og peber.
Hæld sovsen i bunden af en skål, og fordel nudlerne heri. Anret ægget henover, og top med de stegte grøntsager.
Til orientering om sovsens farve:
Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. Vi foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-)
Kimchi som i udgangspunktet er mælkesyre fermenteret napakål (kinakål) er i Korea en ufravigelig og fuldstændigt uundværlig del af basiskosten. Koreanerne spiser den til alle måltider, som en form for relish der bruges som ingrediens i et utal af koreanske retter, og dermed konsumeres i enorme mængder.
Kundekommentarer ()