Choripan fik jeg første gang på et "hul i væggen" sted i Buenos Aires. Noget så simpelt som en grillet pølse i brød er hvad jeg fik og så denne skønne sauce kaldet chimichurri. Krydret med alle de skønne urter og let syrlighed fra eddike, er denne sauce blevet en af mine go to saucer. Men du kan smage chimichurri til, så den passer til din smag og drømme dig væk til Latin Amerika.
Husk at tænde ovnen på 180 grader 20 min., inden du starter.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Husk at tænde ovnen på 180 grader 20 min., inden du starter. Ovnen skal bruges til pølsebrødene, så du kan spare ovnen ved blot at varme brødene på en brødrister.
Kom olivenolie på en stor pande, og sæt den over på medium varme.
Steg pølserne i ca. 10 min. Vend dem undervejs, til de er gennemvarme.
Skær alle tomater og halvdelen af rødløget i fine små tern.
Kom begge dele i en skål. Smag til med 1/2 spsk. olivenolie pr. kuvert, 1/2 tsk. sukker pr kuvert, salt og peber. Vend rundt, og stil til side.
TIP: Server tomater, løg og dressing hver for sig, hvis alle ikke bryder sig om at få tingene blandet.
Kom chimichurri-krydderiet i en blender med persille, 1 spsk. olivenolie pr. kuvert og 1/2 spsk. æble- eller hvidvinseddike pr. kuvert. Tilsæt, hvad der svarer til 1/2 spsk. rødløg i også.
Blend, og smag til med salt, peber, sukker og evt. lidt ekstra eddike og løg.
Snit kålen fint, og kom den i en skål. Knug med lidt salt.
Skær æblet i både, og vend dem sammen med lidt af chimichurri-saucen op til kålen. Skær evt. noget af æblet som gnavefrugt til de mindste.
Kom pølsebrødene i ovnen, og varm dem som angivet på pakken, eller rist dem på en brødrister.
Smør den skønne chimichurri på brødet, og anret pølse og salsa i brødet.
Server med kålsalaten til. Velbekomme.
Velbekomme!
Jalm&B's - Brioche pølsebrød er et let og luftigt økologisk gourmet pølsebrød bagt på hvedemel fra Skåne, gult smør fra Thise og æg fra fritgående høns.
Brioche pølsebrødet er det optimale valg, når det kommer til gourmet hotdogs eller luksusbrød til grillpølserne.
Den let sødlige smag vil komplementere hotdogfyldet på bedste vis, og brødets bløde tekstur holder på både saucer og fyld, selv når det grilles sprødt.
Chimichurri krydderi indeholder:
25% Tørret oregano, 25% spidskommen, 20% korianderfrø, 10% sort peber, 10% paprika flager, 10% chili flager
Kundekommentarer ()