0
Mexi laks i fad
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

løgblomkålrød peberfrugt
1 min.
Grønt

Tænd ovnen på 190 grader, varmluft.   

Skær løg, blomkål og peberfrugt ud i mindre stykker. 

MK mexicansk krydderi
5 min.
Grøntsager

Smør et ildfast fad med 1 tsk. olie, og læg grøntsagerne i. Drys med mexicansk krydderi, salt og peber. 

Sæt fadet i ovnen, og lad grøntsagerne bage i 10 min.

 

avokadocherry- eller blommetomaterrødløglime
10 min.
Avokado-mash

Del avokado, fjern stenen, og pil frugtkødet ud med en spiseske. Skræl rødløg.

Blend avokado, cherrytomater, rødløg, 1/2 spsk. limesaft pr. person og salt efter behag sammen i en blender eller minihakker. 

ASC laks med skindtomatrelish
15 min.
Fisk

Tag fadet ud af ovnen, og læg laksestykkerne ovenpå grøntsagerne med skindsiden nedad. Krydr fisken med salt og peber, og top hvert stykke fisk med tomatrelish.

Sæt fadet i ovnen igen i 12-15 min. 

30 min.
Anretning

Spis laks og grøntsager sammen med avokado-mash.    

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
518 kcal
Fedt:
30,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,3 g
Kulhydrat:
24,5 g
heraf sukkerarter:
12,2 g
Kostfibre:
11,4 g
Protein:
32,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?