Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager.
Find alle ingredienser og redskaber frem.
Søde kartofler
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl de søde kartofler, og skær dem i små tern. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og vend i olivenolie og salt.
Bag de søde kartofler i ca. 20 min., til de er blevet mørke i kanterne.
Mexi-kød
Hak løg og hvidløg fint.
Varm en pande op med olie, og svits løg og hvidløg i 2-3 min.
Tilsæt oksekød, krydderier, salt og peber, og svits i yderligere 3-4 min.
Tilbehør
Snit spidskål fint, og skær avokado i skiver.
Hot honey
Kom honning i en lille skål, lun den i mikroovnen eller over et vandbad, og rør derefter chiliflager i.
Anretning
Anret spidskål i bunden af en skål eller tallerken, kom derefter mexi-kød, bagte søde kartofler, hytteost og avokadoskiver over, og fordel en skefuld hot honey hen over det hele.
Kommentarer og forslag til opskriften