0
Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Lad os starte med
  • Skyl grønt, frugt og krydderurter.
  • Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager.
  • Find alle ingredienser og redskaber frem.

Søde kartofler

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft. 
  • Skræl de søde kartofler, og skær dem i små tern. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og vend i olivenolie og salt.
  • Bag de søde kartofler i ca. 20 min., til de er blevet mørke i kanterne. 

Mexi-kød

  • Hak løg og hvidløg fint. 
  • Varm en pande op med olie, og svits løg og hvidløg i 2-3 min.
  • Tilsæt oksekød, krydderier, salt og peber, og svits i yderligere 3-4 min. 

Tilbehør

  • Snit spidskål fint, og skær avokado i skiver.

Hot honey

  • Kom honning i en lille skål, lun den i mikroovnen eller over et vandbad, og rør derefter chiliflager i. 
Anretning
  • Anret spidskål i bunden af en skål eller tallerken, kom derefter mexi-kød, bagte søde kartofler, hytteost og avokadoskiver over, og fordel en skefuld hot honey hen over det hele. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
501 kcal
Protein:
36 g