Halver chilien, skrab kernerne ud og skær chilien i tynde strimler. Fjern de yderste blade på citrongræsset og snit resten i tynde skiver. Snit også hvidløget i tynde skiver og kom alle tre op i en gryde med soya, østerssauce og fond. Kog det sammen mens grøntsagerne ordnes. Skær pak choien i kvarte, fjern stokken og snit den i brede strimler på tværs. Snit løget i tynde både og peberfrugten i korte strimler. Skær enokisvampene af så tæt på roden som muligt, men så de optræder enkeltvis. Varm olien op i en wok og lynsteg pak choi, løg og peberfrugt ca. 2 min. til de har taget lidt farve. Kom svampene ved, vend hurtigt og hæld suppen på. Kog op, smag til med østerssauce og soya og server straks i skåle med fx kogte nudler og ristede tigerrejer, der tilsættes suppen individuelt ved bordet.
Kommentarer og forslag til opskriften