0
Misoramen med braiseret svin, forårsløg og sesam

Misoramen med braiseret svin, forårsløg og sesam

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Sous vide, mør grisenakke
1 min.
Kødet

Skær kødet i så tynder skiver som muligt, og lad det temperere indtil servering. 

Gem væden fra posen.

misopastefour-joy krydderimixhvidløgforårsløg
5 min.
Suppen

Sæt en gryde med 3 dl. vand pr. person over at koge sammen med bouillonen fra kødposen. 

Pil forårsløg (gem lidt af den grønne del til anretning) og hvidløg. Kom begge dele i et højt glas, og blend det med en stavblender sammen med misoen, four joy, 1 spsk. eddike pr. person, 1/2 tsk. sukker pr. person og 1/2 tsk. salt pr. person. Blend eller mort det hele til en fin masse, og tilsæt lidt bouillonvand, hvis det har svært ved at samle sig. Kom det i gryden med bouillonen, og smag den godt til med salt.

champignons
15 min.
Svampene

Skyl svampene grundigt, og skær dem i tynde skiver.

Varm en pande op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges svampene under omrøring i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil de får godt med farve. Krydr svampene med salt og peber.

sesamfrø
20 min.
Sesamfrøene

Frøene ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

nudler
25 min.
Nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle, og kom nudlerne i. Anret kød, svampe, sesamfrø og forårsløg henover. 

Velbekomme!

Bonusinfo

Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?