Skær kødet i så tynder skiver som muligt, og lad det temperere indtil servering.
Gem væden fra posen.
Sæt en gryde med 3 dl. vand pr. person over at koge sammen med bouillonen fra kødposen.
Pil forårsløg (gem lidt af den grønne del til anretning) og hvidløg. Kom begge dele i et højt glas, og blend det med en stavblender sammen med misoen, four joy, 1 spsk. eddike pr. person, 1/2 tsk. sukker pr. person og 1/2 tsk. salt pr. person. Blend eller mort det hele til en fin masse, og tilsæt lidt bouillonvand, hvis det har svært ved at samle sig. Kom det i gryden med bouillonen, og smag den godt til med salt.
Skyl svampene grundigt, og skær dem i tynde skiver.
Varm en pande op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges svampene under omrøring i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil de får godt med farve. Krydr svampene med salt og peber.
Frøene ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Fordel suppen i skåle, og kom nudlerne i. Anret kød, svampe, sesamfrø og forårsløg henover.
Velbekomme!
Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber
Kundekommentarer ()