Kog nudlerne som angivet på pakken, og skyl dem efterfølgende under koldt vand.
Pil det yderste lag af forårsløget. Skyl det grundigt sammen med spidskålen og spinaten, og afdryp det hele for vand. Skær spidskålen i mundrette stykker, og hak forårsløget groft.
Varm 3 dl. vand op pr. person i en gryde, og opløs misoen heri. Smages til med salt eller soya.
Skær tofuen i små tern. Kom tofu og tang i suppen lige før servering.
Grøntsagerne og nudlerne skal steges ved høj varme, så man kan med fordel gøre det på to pander eller i flere omgange.
Steg først spidskålen og forårsløget i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. under omrøring. Overfør det til en skål, og lad panden blive godt varm igen. Steg spinaten i 1 min. under omrøring, og overfør ligeledes til skålen. Steg til sidst nudlerne i yderligere 1 spsk. olie i ca. 3 min under omrøring, hæld dem over i skålen med de stegte grøntsager, og smag til med soya og citronsaft.
Fordel suppen op i skåle, og servér nudelsalaten ved siden af.
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Kundekommentarer ()