0
Misosuppe med stegte nudler, spinat og spidskål

Misosuppe med stegte nudler, spinat og spidskål

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Durummel, Soyabønner, Soya, Sesam, Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
nudler
1 min.
Nudler

Kog nudlerne som angivet på pakken, og skyl dem efterfølgende under koldt vand.

babyspinatspidskålforårsløg
3 min.
Grøntsagerne

Pil det yderste lag af forårsløget. Skyl det grundigt sammen med spidskålen og spinaten, og afdryp det hele for vand. Skær spidskålen i mundrette stykker, og hak forårsløget groft.

 

brun misotofutangsalat med sesam
10 min.
Suppen og tofuen

Varm 3 dl. vand op pr. person i en gryde, og opløs misoen heri. Smages til med salt eller soya.

Skær tofuen i små tern. Kom tofu og tang i suppen lige før servering.

olivenolie, ekstra jomfrutamari/soyacitron
20 min.
Stegte nudler

Grøntsagerne og nudlerne skal steges ved høj varme, så man kan med fordel gøre det på to pander eller i flere omgange.

Steg først spidskålen og forårsløget i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. under omrøring. Overfør det til en skål, og lad panden blive godt varm igen. Steg spinaten i 1 min. under omrøring, og overfør ligeledes til skålen. Steg til sidst nudlerne i yderligere 1 spsk. olie i ca. 3 min under omrøring, hæld dem over i skålen med de stegte grøntsager, og smag til med soya og citronsaft.

30 min.
Anretning

Fordel suppen op i skåle, og servér nudelsalaten ved siden af.

Bonusinfo

Miso

- umamibomben der kan peppe enhver ret op!

Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.

Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?