Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Skær blomkålen ud i mindre buketter og squash i mundrette stykker. Fordel grøntsagerne på en beklædt bageplade, og bag dem i 15-20 min.
Varm en pande op med 1/2 tsk. olivenolie pr. person, krydr kyllingebrysterne med salt og peber, og steg dem på panden i 4-5 min. på hver side. Tag kyllingebrysterne af panden.
Hak rødløg og hvidløg fint. Pluk basilikum ud i blade. Varm igen panden op, kom 1/4 tsk. olivenolie pr. person ekstra på panden, og svits løg og hvidløg på panden i 1-2 min. Tilsæt 0,4 dl. vand pr. person, fløde, tomatpuré, krydderi, 1/4 tsk. salt pr. person og peber efter smag på panden. Rør godt rundt i saucen, og lad den koge op under jævnlig omrøring. Kom kyllingebrysterne tilbage på panden, og lad retten simre i ca. 10 min., eller indtil kyllingen er færdig tilberedt. Lige inden servering vendes revet parmesan og frisk basilikum i saucen.
Spis den bagte blomkål og squash toppet med kylling og sauce.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Sort og rosa peber, oregano, timian, merian, koriander, stærk paprika, søde paprikaflager, hvidløg, gul sennep og urteboullion.*
Alle ingredienser er økologiske.
Urtebouillonen er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()