Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skær kødet i store tern. Kom dem op i en gryde, og varm dem stille og roligt igennem under låg i 2-3 min. Kom så saucen op i gryden til kødet, og varm igennem.
Skær salaten i kvarte, og skyl dem godt.
Varm en pande op ved høj varme, og steg salatstykkerne hårdt og kort i olie i ca. 2 min. på skærefladen. Kom græskarkerner på panden, og træk panden fra varmen.
Krydr med lidt salt og masser af fintrevet citronskal.
Anret ris i en dyb tallerken med kød og sauce ovenpå. Slut af med at komme salat og kerner over retten.
Kommentarer og forslag til opskriften