0
Mør okse i svampesauce med ris og stegt salat

Mør okse i svampesauce med ris og stegt salat

Tilberedningstid:
15 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

oksekød a la sous videsvampe sovs
2 min.
Kød

Skær kødet i store tern. Kom dem op i en gryde, og varm dem stille og roligt igennem under låg i 2-3 min. Kom så saucen op i gryden til kødet, og varm igennem.

græskarkernercitronhjertesalat
10 min.
Salat

Skær salaten i kvarte, og skyl dem godt.

Varm en pande op ved høj varme, og steg salatstykkerne hårdt og kort i olie i ca. 2 min. på skærefladen. Kom græskarkerner på panden, og træk panden fra varmen.

Krydr med lidt salt og masser af fintrevet citronskal.

15 min.
Anretning

Anret ris i en dyb tallerken med kød og sauce ovenpå. Slut af med at komme salat og kerner over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?