0
Torsk med gul karry og ris
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

saltris, basmati
1 min.
Ris:

Kom risene i en gryde. Skyl dem godt, og dæk dem med vand så det står hvad der svarer til et fingerled over risene. Kom et skud salt i, og bring risene i kog under låg. Skru ned, kog i ca. 5 min. til risene har absorberet vandet,  og sluk. Lad risene stå under låg indtil servering. 

torskefilet uden skindsalt
2 min.
FIsk:

Skær fisken i mundrette bidder, og drys lidt salt over. Lad fisken stå til senere.

porrerdildagurklime
5 min.
Grønt:

Rens porrerne grundigt, og skær dem i ringe på 1 cm's tykkelse. 

Hak dilden groft.

Skræl eller skær agurken i lange flager, og kom dem i en skål med lidt salt. Vend agurkestrimlerne med lidt limesaft og halvdelen af dilden.

torskefilet uden skindklassisk karrysovsporrerlime
10 min.
Karrysovs:

Sæt en gryde over ved middelhøj varme, og kom lidt olie i. Sauter fiskestykkerne i ca. 1 min. på hver side, og tag dem så op af gryden.

Tilsæt derefter porreskiverne til gryden, og steg dem i 3 min. Kom karrysovsen i, og lad det hele simre i 3-5 min. Kom fisken tilbage i gryden sammen med resten af dilden. Smag til med salt, limesaft og peber.

peanutsris, basmati
20 min.
Anretning:

Server den skønne karry ved bordet sammen med ris og den friske agurkesalat. Drys de hakkede peanuts henover.

Velbekomme. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?