Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Du kan sagtens beholde den økologiske skræl på Hokkaido græskarret, hvis du ønsker det. Skær græskarret ud i tynde både.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og drys paprika, 1/2 tsk. salt pr. person og 1/2 spsk. olivenolie pr. person henover. Vend bådene godt rundt, så olie, salt og paprika fordeles godt.
Bag bådene i ovnen i 30-35 min.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave.
Rør mayonnaisen godt sammen med presset hvidløg til en lækker aioli. Smag aiolien til med salt.
Form 1 bøf pr. person af oksekødet, og krydr bøfferne med salt og peber efter smag.
Steg dem på en pande i 1/4 spsk. olie pr. person i 2-3 min. på hver side.
Steg derefter 1 spejlæg pr. person på panden.
Spis 1 bøf sammen med spejlæg, hokkaido-fritter, gulerødder og aioli.
Kundekommentarer ()