Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Skær peberfrugten i mundrette stykker. Læg dem og de hele cherrytomater på en bageplade med bagepapir, og kom 1/2 spsk. olivenolie pr. person over.
Bag peberfrugt og tomater i 13-18 min., indtil de begynder at få farve, og skindet rynker lidt.
Skær broccolien i buketter. Kog vand i en gryde, og kom broccolibuketterne ned i det kogende vand. Kog dem i 4 min., og hæld vandet fra. Hæld derefter 1/2 spsk. olivenolie pr. person over broccolibuketterne, og drys med salt.
Form 1 bøf pr. person af oksekødet, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i 1/2 spsk. olie pr. person på en pande i 4-5 min. på hver side. Du kan stege bøfferne i kortere tid, hvis du ønsker, de skal være rosa indvendig.
Tag bøfferne af panden, og hold dem lune indtil servering.
Slå æggene ud på panden, og steg 1 spejlæg pr. person. Æggene er færdige, når æggehviden er fast.
Kom et spejlæg ovenpå hver hakkebøf, og drys med salt og peber. Servér bøffen sammen med broccolibuketter, peberfrugt og tomater.
Kommentarer og forslag til opskriften