Del fisken i mindre, mundrette stykker. Vend dem rundt i Murgh Makhani krydderiblandingen sammen med fløden. Tilsæt fintrevet ingefær, hakket hvidløg (brug det halve her), fintrevet skalotteløg samt saften af citronen. Lad fisken marinere i 5-10 min., gerne længere, hvis du har god tid.
Snit blomkålen i en foodprocessor, eller riv den på den grove side af et råkostjern, så den bliver til "ris". Blomkålsrisene kan evt. overhældes med kogende vand et par minutter inden servering, og drænes inden anretning.
Blomkålsrisene kan også spises rå, som de er.
Læg fisken (marinaden skal med) i en gryde med tætsluttende låg, tilsæt flåede tomater, og rør forsigtigt rundt. Kog op. Kom låg på, og lad retten simre i 2-3 min. ved svag varme. Lige før servering røres 10 g koldt smør pr. person forsigtigt i, og der smages til med salt.
Serveres i separate skåle.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()