Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en gryde med rigeligt vand og et godt skud salt over at koge. Halver evt. de største kartofler.
Kog dem i 5 min., og lad dem stå i yderligere 5 min. bagefter, inden du hælder vandet fra.
Steg pølserne i lidt olie på en pande over middel varme i 8-10 min., og vend dem jævnligt.
Skær melonen i mundrette stykker, og skær forårsløgene i fine ringe. Riv eller skær hjertesalaten i mundrette stykker.
Bland en dressing af lige dele olivenolie og eddike, og smag til med sukker, salt og peber. Du skal bruge ca. 1 spsk. færdig dressing pr. kuvert.
Vend grøntsagerne op i dressingen. Hak hasselnødderne, og kom dem over salaten.
Kom romescosovsen i en lille gryde, og lun den over svag varme. Husk at røre jævnligt, så den ikke brænder på. Hold sovsen lun indtil servering.
Hak purløg fin.
Vend de kogte kartofler med en klat smør og de hakkede purløg.
Server de stegte pølser på bordet med de lune kartofler, romescosovsen samt den sprøde salat.
Velbekomme.
Kundekommentarer ()