Kød: Hak 2 forårsløg, 2 fed hvidløg og halvdelen af korianderen fint og rør det sammen med øl, saft fra 3 limefrugter, salt og peber. Læg bøfferne i en pose, hæld marinaden i og lad det marinere ½-1 time. Tag bøfferne op af marinaden, dup dem tørre og pensl dem med et tyndt lag olie. Grill dem over kul eller på grillpanden (2-4 min. på hver side efter ønske) og server straks.
Salsa: Snit 2 forårsløg i helt tynde skiver og hak 1 fed hvidløg og den anden halvdel af korianderen fint. Skær 400 g cherrytomater i små tern og bland det hele sammen. Tilsæt de tørrede chiliflager, 2-3 spsk. limesaft og 1 spsk. olie og smag til med salt og peber.
Guacamole: Del avokadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud i en skål. Mos det groft med en gaffel og tilsæt 2 spsk. limesaft (så det ikke bliver brunt). Skær 100 g cherrytomater i små tern og hak 1 fed hvidløg meget fint. Rør det i avokadomosen sammen med cremefraiche og 1 spsk. olie. Smag til med salt, peber og limesaft.
Server gerne sammen med ostegratinerede tortillachips eller bløde tortillapandekager, cremefraiche, sprød grøn salat, majs og sorte oliven i skiver.
Kommentarer og forslag til opskriften