Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Snit spidskålen fint, og skær det halve af forårsløg i tynde skiver.
Pisk æg, kikærtemel, urtebouillon, soya, 1/4 tsk. bagepulver pr. person og peber efter smag sammen til en lind dej.
Varm en pande op med 1/2 tsk. olie pr. person, og svits skiverne af forårsløg i 2-3 min.
Kom så de stegte forårsløg og snittet spidskål i dejen, og rør det godt sammen. Hæld 1/2 tsk. olie på panden, og del dejen op i det antal personer, som du laver retten til. Kom dej til 1 portion på panden. Husk at få lidt af den våde masse med på panden, da det er med til at få omeletten til at hænge sammen. Steg i 4-5 min. på hver side. Gentag til al dejen er brugt. Du kan også vælge at stege på 2 pander, hvis det skal gå lidt hurtigere.
Hold evt. de stegte okonomiyaki lune i ovnen ved 50 grader, mens de andre steges.
Rør mayonnaise sammen med tomatpuré og chilipulver efter smag.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave.
Hak det sidste forårsløg fint til pynt.
Spis kålomeletten toppet med chilimayo, forårsløg og sesamfrø, og spis gulerodsstave til.
Kundekommentarer ()