Skær forårsløg i tynde skiver.
Pisk æg, kikærtemel, bagepulver, soya sauce og peber (efter smag) sammen til en dej.
Varm en pande op med 1/2 tsk. olie pr. pers., og svits forårsløgene i 2-3 min.
Kom så de stegte forårsløg og fintsnittet spidskål (preppet søndag) i dejen, og rør det godt sammen.
Hæld 1/2 tsk. olie på panden, og del dejen op i det antal pers., du skal lave omelet til.
Kom dej på panden, og lav en kålomelet pr. pers. Husk at få lidt af den våde masse med på panden, da det er med til at få omeletten til at hænge sammen.
Steg omeleten i ca. 4-5 min. på hver side. Gentag processen, til du har 1 omelet pr. pers.
Spis okonomiyaki toppet med chilimayonnaise og sesamfrø, og servér gulerodsstave som tilbehør.
Kommentarer og forslag til opskriften