0
Oksecuvette med grønkålssalat

Oksecuvette med grønkålssalat

Opskriften er udviklet af:
Let Kassen
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
1 minutter
Opskriftstype:
RTE let-retter (aften)
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Spiseklar Aftensmad

Med økologisk grønt & krydderurter.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
RTE let-ret (aften)
0 min.
Så let er det:

Tag den gennemsigtige folie af bakkerne. Vend dressing/mayo og kød sammen med fyldet.

NB. retten spises kold.

1 min.
Velbekomme

Bemærk: 

Denne opskrift fås i en variant med 400-500 kcal og i en med 600-700 kcal.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?