0

Oksestrimler i karrysovs - onsdag uge 7

Opskriften er udviklet af:
Tilberedningstid:
45 minutter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
oksekød i strimlerløgmadras karryspidskommenkokosmælk
1 min.
Oksestrimler i karrysovs - onsdag

Skær peberfrugt i tynde stave.

Halvér løget, og skær det og de preppede gulerødder i skiver. 

Kom oksestrimler, karry og spidskommen på en wok eller pande med olie, og steg i 3-4 min. Smag til med salt og peber, og tag kødet af wokken/panden.

Kom så grøntsagerne på wokken/panden, og lad dem stege et par minutter, inden du tilsætter kokosmælk.

Lad retten simre i ca. 5 min., og tilsæt kødet igen de sidste 3 min.

Lun de kogte brune ris fra tirsdag, og bland broccolirisene deri.

Spis wokretten sammen med risene.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær