0
Omelet med ovnbagte rodfrugter og dip - mandag uge 4

Omelet med ovnbagte rodfrugter og dip - mandag uge 4

Fremgangsmåde

ægRevet cheddarhjertesalatagurkcherry- eller blommetomater
Omelet med ovnbagte rodfrugter og dip - mandag

Pisk æg sammen i en skål, og rør cheddarost, salt og peber i.

Skær de bagte rodfrugter ud i mindre tern, og vend dem i æggemassen. 

Varm en pande op med olie, og kom æggemassen på panden.

Lad omeletten stege ved middelvarme i 15-20 min., og kom evt. et låg over panden, for at omeletten bliver færdigstegt hurtigere. 

Skær hjertesalat i strimler og agurken i mindre stykker, og halvér cherrytomaterne.

Kom grøntsagerne op i en skål, og vend det sammen med lidt god olivenolie, salt og peber.

Spis omeletten sammen med dip og salat.

Kommentarer og forslag til opskriften