0

Omelet med sauté af brune svampe og rød peber (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Rens peberfrugter og løg og snit begge dele i små tern. Hak hvidløget fint. Sauter alle grøntsagerne i lidt olie uden at de tager farve. Pisk ingredienserne til en omelet sammen ad gangen - 3 æg, 1 spsk. fløde, salt og peber - og smelt et klat smør på panden. Hæld æggemassen på, rør rundt med en gaffel indtil omeletten stadig lige er flydende og klap den flad. Lad den stivne sammen, fordel ¼ af fyldet på midten og fold omeletten sammen herom - gentag med de næste tre. Server med grønt salat, brød og evt. klippet purløg til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.