0

Omelet med svampe-peberfrugt-forårsløgsauté, gedeost og pesto (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens svampene og del dem i mundrette bidder. Rens peberfrugten og snit den i små tern. Trim forårsløgene og snit dem i tynde skiver. Hak hvidløget fint. Sauter alle grøntsagerne i lidt olie uden at de tager farve. Pisk ingredienserne til en omelet sammen ad gangen – 3 æg, 1 spsk. fløde, salt og peber - og smelt et klat smør på panden. Hæld æggemassen på, rør rundt med en gaffel indtil omeletten stadig lige er flydende og klap den flad. Lad den stivne sammen, fordel ¼ af grøntsagsfyldet på midten og top med lidt smuldret gedeost og en skefuld pesto. Fold omeletten sammen om fyldet og gentag med de næste tre. Server med grønt salat og groft brød til.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?