0
One pot bolo med parmesan og rucola

One pot bolo med parmesan og rucola

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Her er den dovne version af bolo. Til dig der hader opvask. Føler du at du har bedre styr på det, vad at koge pastaen for sig, så gør du natyurligvis bare det. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hvidløgløgbladsellerisquash
1 min.
Grønt

Hak hvidløg, løg og bladselleri fint. Riv squashen groft og sauter det hele i olivenolie i en stor, varm sauter pande. Ca. 5 min. Krydr med salt og peber og tilsæt kød. brun det. CA. 3-4 min. 

 

hakket oksekødtomatpuréflåede og hakkede tomatervandoreganospaghetti, 50% fuldkorn
8 min.
Bolo

Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, vand og pasta og rør rundt. Sæt låg på og lad pastaen simre under låg i ca. 20 min. Krydr undervejs med salt,  peber og oregano og spæd med vand undervejs.  

parmigiano reggiano (Parmesan)rucola
29 min.
Anretning

Anret spaghetti bolognese i dybe tallerkner. Top emd revet parmesan, lidt olivenolie og rucola og servér straks. 

Servér gerne resten af rucolaen ved siden af med lidt salt, peber, olivenolie og eddike. 

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?