Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg, hvidløg og ingefær fint.
Skræl gulerødderne, og skær gulerødder og broccoli i mindre stykker.
Kom 1/4 spsk. olie pr. person i en gryde, og svits løg, hvidløg og ingefær i 1-2 min. Tilsæt kyllingebryst, og steg i 2-3 minutter.
Tilsæt gulerødder, broccoli, rød karry pasta, tomatpuré, fettuccine, kokosmælk, soya, fiskesauce, 1/2 tsk. akaciehonning pr. person og peber efter smag til gryden. Læg låg på, og lad retten simre i 10 min. under jævnlig omrøring.
Fordel retten på tallerkener, og nyd One Pot Pasta.
Kundekommentarer ()