0
One pot pasta med rød karry og kylling

One pot pasta med rød karry og kylling

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fjerkræ
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Klargør grøntsager

Hak løg, hvidløg og ingefær fint. 

Skræl gulerødderne, og skær gulerødder og broccoli i mindre stykker.

 

løghvidløgingefærrød karrypastatomatpurékyllingebrystfettuccine på kikærtergulerødderbroccolikokosmælktamari soya saucenam pla (fiskesauce)
10 min.
One pot

Kom 1/4 spsk. olie pr. person i en gryde, og svits løg, hvidløg og ingefær i 1-2 min. Tilsæt kyllingebryst, og steg i 2-3 minutter.

Tilsæt gulerødder, broccoli, rød karry pasta, tomatpuré, fettuccine, kokosmælk, soya, fiskesauce, 1/2 tsk. akaciehonning pr. person og peber efter smag til gryden. Læg låg på, og lad retten simre i 10 min. under jævnlig omrøring.

30 min.
Anretning

Fordel retten på tallerkener, og nyd One Pot Pasta.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
511 kcal
Fedt:
30,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
18,7 g
Kulhydrat:
20,5 g
heraf sukkerarter:
11,4 g
Kostfibre:
11,3 g
Protein:
35,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?