0

One pot pasta med rød karry og kylling

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fjerkræ
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Klargør grøntsager:

Hak løg, hvidløg og ingefær fint. 

Skræl gulerødderne, og skær gulerødder og broccoli i mindre stykker.

 

løghvidløgingefærrød karrypastatomatpurékyllingebrystfettuccine på kikærtergulerødderbroccolikokosmælktamari soya saucenam pla (fiskesauce)
10 min.
One pot:

Kom 1/4 spsk. olie pr. person i en gryde, og svits løg, hvidløg, ingefær og rød karry i 1-2 min. Tilsæt kyllingebryst, og steg i 2-3 minutter.

Tilsæt gulerødder, broccoli, rød karry pasta, tomatpuré, fettuccine, kokosmælk, soya, fiskesauce, 1/2 tsk. akaciehonning pr. person og peber efter smag til gryden. Læg låg på, og lad retten simre i 10 min. under jævnlig omrøring.

30 min.
Anretning:

Fordel retten på tallerkener, og nyd One Pot Pasta.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?