Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kødet i en skål sammen med revet hvidløg og miso. Bland det godt sammen, og gem det til senere.
Sæt en gryde med 2 dl. vand pr. person og bouillonen over at koge.
Skær svampene i kvarte, hak forårsløget fint (gem den grønne del til anretning), hak guleroden groft og pil bladene fra stilken på grønkålen.
Kom grøntsagerne, på nær grønkålen, i gryden, og lad suppen simre i 10 min.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Kom kød og grønkål i suppen til grøntsagerne, og lad suppen simre i yderligere 5 min.
Smag suppen til med soya og evt. ekstra salt. Suppen skal være ret salt.
Fordel nudlerne i skåle, og hæld suppen henover. Top med finthakket forårsløg.
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Kundekommentarer ()