0
Nuddelsuppe med svinestrimler, østershatte, forårsløg og grønkål

Nuddelsuppe med svinestrimler, østershatte, forårsløg og grønkål

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

skinkekød i strimlerhvidløgbrun miso
1 min.
Marinér kødet

Kom kødet i en skål sammen med revet hvidløg og miso. Bland det godt sammen, og gem det til senere.

østershatteforårsløggulerodgrønkålgrøntsags bouillon
5 min.
Forbered grøntsagerne

Sæt en gryde med 2 dl. vand pr. person og bouillonen over at koge.

Skær svampene i kvarte, hak forårsløget fint (gem den grønne del til anretning), hak guleroden groft og pil bladene fra stilken på grønkålen.

Kom grøntsagerne, på nær grønkålen, i gryden, og lad suppen simre i 10 min.

nudler, boghvede
20 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

tamari soya sauce
25 min.
Tilsæt kødet

Kom kød og grønkål i suppen til grøntsagerne, og lad suppen simre i yderligere 5 min.

Smag suppen til med soya og evt. ekstra salt. Suppen skal være ret salt.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle, og hæld suppen henover. Top med finthakket forårsløg.

Bonusinfo

Miso

- umamibomben der kan peppe enhver ret op!

Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.

Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
535 kcal
Fedt:
21 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,5 g
Kulhydrat:
27,8 g
heraf sukkerarter:
7,6 g
Kostfibre:
9 g
Protein:
35,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?