0

Ovnbagt mørksej med savoykål og thai red curry i kokoscreme samt kogte ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, ris og kål/sovs ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i risene og kål blandingen vendes rundt.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: MØRKSEJFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Kål og sovs: Savoykål, peberfrugt-rød, kokoscreme, karry, karrypasta, salt og peber

Nettovægt: ca. 300 g /600 g. 

Ris: Ris, vand og salt

Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g. 

  • Levering 22. juni – bedst før 23. juni 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 339 kJ / 81 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 19,3 g

Salt 0,1 g

 

Kål og sovs

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 244 kJ / 58 kcal

Fedt 2,8 g

heraf mættede fedtsyrer 1,9 g

Kulhydrat 4,3 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 3,4 g

Protein 2,0 g

Salt 0,63 g

 

Ris

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 761 kJ / 182 kcal

Fedt 0,6 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 39,4 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,4 g

Protein 3,9 g

Salt 0,2 g

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.