Sauce: Skinke og skalotteløg skæres i småstykker og svitses i lidt olie i en gryde. Tilsæt tomaterne, der er skåret i kvarte, tomatkoncentrat, bouillon, 2 dl vand og lidt timian. Lad det hele simre i ca. 10 min. Smag til med lidt sukker, salt og peber og blend til sidst saucen.
Fisk: Skær fisken i portionsstykker. Svøb: Blend 1 spsk. friskhakket timian med skallen fra en 1 usprøjtet citron (riv den gerne groft). Placer fisken i et ovnfast fad og drys blandingen over fisken - eller vend fisken deri - og top med en lille smørklat på hvert fiskestykke. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 12 min. Lad fisken hvile tildækket i 5 min. før servering.
Sauté: Rens svampene og rist dem på en varm pande i lidt olie. Krydr dem med soyasauce eller salt.
Server sammen med frisk pasta, ris eller kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften