Skyl perlespelten grundigt, kom den i en gryde med let saltet vand, og kog den i 10-12 min.
Skyl persillen, og hak den groft.
Pil 1 hvidløgsfed pr. kuvert.
Skyl, rens og skær æblet i tynde både.
Bland i en salatskål en dressing af 3 spsk. olivenolie pr. kuvert, 1-2 spsk. citron saft og 1/2 tsk. sukker pr kuvert, og smag til med salt og peber.
Pres halvdelen af hvidløget eller riv det fint i dressingen, og rør rundt.
Kom halvdelen af dressingen i en lille skål, og gem den til perlespelten senere.
Kom revet rødbede, æblebåde og 1/3 del af persillen i den store salatskål, og vend godt rundt.
Kom mel i en dyb tallerken. Bland lidt salt og peber i melet. Tag fiskefileterne op af pakken. Vend de første 3-4 fiskefileter i lidt hvedemel, så fileten er dækket af mel.
Sæt en stor pande på højeste varme. Kom 1 spsk. olie og en klat smør på panden, og lad det bruse op og ned, og skru ned til middelvarme. Læg de fileter på panden, der er plads til, steg i 2-3 min., og vend herefter. Imens kan du gøre de næste fiskefileter klar, ved at vende dem i melet.
Fileterne er færdige på panden, når de er helt gyldenbrune på begge sider. Dæk de færdige til med sølvpapir, for at holde dem varme.
Kom bechamelsaucen i en gryde, og varm den op, mens du hele tiden rører rundt i den. Fortynd den med lidt vand, hvis du synes, den er for tyk, når den er varmet igennem.
Tilsæt persillen lige før servering, og smag til med salt og peber.
Hæld overskydende vand fra perlespelten, kom den dressing i, du gemte, og vend rundt.
Vend perlespelten op i rødbede-, æble- og persilleskålen.
Server straks den fyldige perlespeltssalat med fiskefileter og den skønne persillesovs.
Velbekomme.
Kommentarer og forslag til opskriften