0
Panerede rødspætte med salat på spidskål med ristede løg, soya og chili

Panerede rødspætte med salat på spidskål med ristede løg, soya og chili

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bagekartofler
1 min.
Bag kartoflerne

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne ud i stave. Spred dem ud på en bageplade, vend dem i 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

spidskålcitrontamari/soya
10 min.
Krydr kålen

Hak kålen i tynde strimler, og vend den med soyaen, revet citronskræl og citronsaft.

mynte
15 min.
Pluk mynten

Pluk bladene fra stilken på mynten.

rødspættefilet
20 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Vend fisken i 1 spsk. hvedemel pr. person, og steg den i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på hver side.

Krydr godt med salt.

ristede løg
25 min.
Lav salaten

Top kålen med mynte, chili (pas på - den er stærk) og ristede løg.

30 min.
Anretning

Servér fisken med kartofler og salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?